Hoe mooi een tijdelijke
werkplek kan zijn

Flexibele ruimtes van 250 tot 5.000 m² te huur

Ben je op zoek naar een tijdelijke locatie met een breed aanbod van faciliteiten? Dan is Craibosch misschien wel een perfecte locatie. Los van praktijk- en behandelruimtes, zijn er kantoren en zijn er daarnaast ook vergader- en wachtruimtes los te boeken. En er zijn mogelijheden om evenementen of seminars te organiseren. Een perfecte locatie dus voor professionele ontmoetingen. De meeste verdiepingen en kantoorruimtes zijn flexibel in te delen en kunnen worden aangepast aan specifieke behoeften. Wat onder andere betekent dat er ruimte is om te groeien. Vanuit Craibosch worden sociaal maatschappelijke initiatieven (lees start-ups) gestimuleerd.

Aanbod huurbare ruimtes

Aanbod

Binnen Craibosch is er nog altijd een verhuurbaar oppervlakte beschikbaar van zo’n 16.000 m., verdeeld over verschillende vleugels en bouwlagen. De huidige indeling, met voornamelijk kleine(re) kantoorruimtes en behandelkamers, kan worden afgestemd op de behoeften van huurders. In totaal is er binnen Craibosch 40.000 m. beschikbaar voor verhuur. Huurders als Talpa en Vivium zijn je reeds voorgegaan en geven je graag een inkijkje in hun wereld.

“Een inspirerende omgeving die groei stimuleert”

Alle huurders welkom

Huurdoelgroep

Hoewel veel ruimtes een maatschappelijke invulling hebben gekregen, zijn andere huurders uiteraard ook meer dan welkom. We sluiten binnen Craibosch dus in principe niemand uit.

Verkenning

Makelaar

Wil je meer weten over Craibosch, dan is het in eerste instantie aan jouw makelaar om een afspraak in te plannen voor een eerste verkenning en kennismaking. Realiseer je dat een eventuele huurovereenkomst altijd tijdelijk is en aan het einde een harde stop heeft. Als tussentijdse oplossing is Craibosch in alles perfect.

 

 

Gunstige ligging

Locatie

Craibosch heeft een gunstige ligging met een directe toegang vanaf de A1 en een bushalte die direct grenst aan de locatie. Dit maakt reizen eenvoudig en efficient. De locatie is dus goed bereikbaar.

Minimale afname

Wensen van de Verhuurder

De verhuurder stelt een minimale afname van 200 m. voor, maar er kan flexibiliteit worden geboden voor potentiele huurders die net onder deze grens vallen.

Huurvoorwaarden

  • Voor alle verbouwingen dient overleg plaats te vinden met de verhuurder.
  • Technische werkzaamheden worden uitgevoerd door TTG, onze technische beheerder, of in samenwerking daarmee.
  • Voorafgaand aan verbouwingen moet een plan ter goedkeuring aan de verhuurder worden voorgelegd, inclusief een planning. Geen enkele verbouwing mag starten zonder goedkeuring van de verhuurder.
  • De vaste huurprijs bedraagt €142 per bruto vloeroppervlakte, exclusief btw.
  • Op het terrein geldt een betaald parkeerbeleid. Parkeerplaatsen zijn te huur voor €600 per plaats per jaar.
  • Er geldt een absolute einddatum voor alle huurders: 30 juni 2026.

Als u interesse heeft of meer informatie wil over deze verhuurmogelijkheden, staan wij voor u klaar. We kijken ernaar uit om samen te werken en geschikte huurders te vinden. Bij interesse, nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging.

Faciliteiten

Door onze vergaderruimtes, wachtruimtes en ruimte voor netwerken en samenwerken zullen de fundamenten van je bedrijf versterken, communicatie met klanten en binnen het team versterken maar ook zullen er nieuwe zakelijke kansen opdoen.

Zo stellen flexibele kantoorruimtes ook je bedrijf in staat groeikansen te benutten in een dynamische markt.

Daarbij maken de parkeergelegenheden, de uitstekende ligging en het lunchbuffet het leven van uw medewerkers gemakkelijker, en wordt het comfort op de werkplek verhoogt.

Bij Craibosch wordt de groei en het succes van jouw bedrijf gestimuleerd.